Vereiken

het bedrijf voor al uw Luxaflex reparaties

Eigen reparatie dienst

Wij van Vereiken zonwering vinden onze reparatie en service van uw binnenzonwering net zo belangrijk als het verkopen van een nieuw product uit onze collectie.
Daarom herstellen wij ook iedere binnenzonwering snel in ons eigen atelier, LET OP, WIJ KOMEN NIET OP LOCATIE DOOR HEEL NEDERLAND, dus uitsluitend in ons atelier in Helmond, zelf brengen en halen...
Met 40 jaar ervaring zijn wij zo ingericht dat wij veel defecten aan uw product kunnen repareren omdat wij de meeste onderdelen voorradig hebben.
Zo kunnen wij vrijwel altijd optrekoord, tuimelkoord, remmen & tuimelaars direct vernieuwen of herstellen


Voor een offerte van een reparatie; mail enkele foto's en de afmetingen van uw product en van de rem (zie voorbeeld) naar info@vereiken.com of (whatsapp) naar 0624379887, zet er even bij hoeveel koorden er per rem in zitten en hoeveel remmen er in het product zitten, bij een Top Down product heeft u 2 remmen & met een standaard product heeft u uiteraard maar 1 rem.
Buitenjalouzieƫn reparatie servicevan Luxaflex, Roma, Warema en de Haan Westerhoff:

Als 1 van de weinig nog in Nederland repareren wij uw buitenjalouzieƫn in al de voorkomende lamel afmwetingen, wij vervangen de optreklinten en/of de blokmotoren en programmeren uw buitenjalouzie direct weer, met onze service is uw product meestal in een paar dagen weer gereed.


Optrekkoorden

Elke binnenzonwering heeft zijn eigen specifieke koord waarmee het hersteld dient te worden, is het koord te dik dan zakt uw prodcut niet fijn en bij gebruik van een te dun koord functioneerd uw rem niet naar behoren en treed tevens vroegtijdige slijtage op
Omdat wij al 60 jaar zelf al onze binnenzonweringen herstellen hebben wij de juiste vakkenis en onderdelen op voorraad om u weer te verzekeren van een juist functionerend product.

Elk product vraagt om zijn eigen specifieke koord.